Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Valkuainen (100g)6.3g2.6kcal0.6g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.4g0.9kcal0g0g0.3g0g
Taloussuklaa, Fazer6.9g36kcal0.3g3.9g2.1g0.4g
Vispikerma Flora 20%17g38kcal0.5g0.9g3.5g0g
Marianne suklaarakeet5.2g25kcal0.1g3.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g210kcal3.4g17g14.2g0.8g
Valittu annoskoko39g105kcal1.7g8.5g7.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g53kcal0.9g4.3g3.6g0.2g
Arvot/100g100g268kcal4.3g21.7g18.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410