Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,314g8.9kcal1.5g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Hermesetas, annos 5g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml2.7g0.6kcal0.2g0g0g0g
Kookoshiutale 1.4g9kcal0.1g0.1g0.9g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 11g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g123kcal6.2g2g9.8g0.4g
Valittu annoskoko39g62kcal3.1g1g4.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal1.6g0.5g2.5g0.1g
Arvot/100g100g158kcal7.9g2.6g12.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201512