Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g6.6g2.2kcal0.1g0.3g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 8.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g49kcal4g3.6g2g0.2g
Valittu annoskoko39g25kcal2g1.8g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal1g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g63kcal5.1g4.6g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571