Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Sokeri3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton2.1g6.7kcal0.5g0.2g0.4g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g8.7g45kcal0.4g4.6g2.8g1g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g7g39kcal0.5g4g2.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton7g11kcal0.6g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g301kcal5.4g30.2g17.6g2.2g
Valittu annoskoko39g150kcal2.7g15.1g8.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna20g75kcal1.4g7.6g4.4g0.6g
Arvot/100g100g383kcal6.9g38.5g22.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202302