Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi8.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g20g23kcal4.4g0.3g0.4g0.1g
Kevytkerma4g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Ruokakerma Valio 5%4g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g75kcal9.2g3g2.4g0.2g
Valittu annoskoko39g37kcal4.6g1.5g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal2.3g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g96kcal11.8g3.8g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790