Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g9g9kcal1.9g0.2g1g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusieni9g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)9g5.6kcal0.1g0.4g0.4g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli4.7g8.4kcal0.3g0.2g0.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g68kcal5.2g2.8g5.6g0.4g
Valittu annoskoko39g34kcal2.6g1.4g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.3g0.7g1.4g0.1g
Arvot/100g100g86kcal6.6g3.6g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522