Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa5.4g16kcal1.2g0g1.2g0g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3.6g22kcal0.9g0.2g1.9g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Psylliumkuitu, annos 6g2.2g1.1kcal0g0g0g1.8g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)2.2g13kcal0.6g0.2g1.2g0.2g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.8g9kcal0.4g0.6g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g219kcal11.4g3.6g17.6g5g
Valittu annoskoko39g110kcal5.7g1.8g8.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna20g55kcal2.9g0.9g4.4g1.3g
Arvot/100g100g280kcal14.5g4.6g22.4g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208365