Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola1.8g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.6g14kcal1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Paprika punainen 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 14g32kcal2.5g0g2.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g4.3g6.9kcal0.3g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g129kcal8g2g9.8g0.4g
Valittu annoskoko39g65kcal4g1g4.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g32kcal2g0.5g2.5g0.1g
Arvot/100g100g165kcal10.2g2.6g12.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535