Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 12g15kcal2.5g0g0.5g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g14g4.1kcal0.1g0.7g0g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g4.2g3.8kcal0.3g0.7g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g6.4g5.7kcal0.1g0.6g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g59kcal6g4.4g1.6g0g
Valittu annoskoko39g29kcal3g2.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1.5g1.1g0.4g0g
Arvot/100g100g75kcal7.7g5.6g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308