Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g14g12kcal2.6g0g0.1g0g
Lohifilee 14g28kcal2.7g0g1.9g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.9g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl3.3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 1.1g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g127kcal11.8g2.2g7.8g0.2g
Valittu annoskoko39g63kcal5.9g1.1g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g32kcal3g0.6g2g0.1g
Arvot/100g100g163kcal15.2g2.8g10g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855