Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 3.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 4.2g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 14g17kcal2.1g0g1g0g
Vesi6.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.9g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g3g10kcal0.5g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g68kcal5.6g2.2g4g0.4g
Valittu annoskoko39g34kcal2.8g1.1g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.4g0.6g1g0.1g
Arvot/100g100g87kcal7.2g2.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938