Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 15g33kcal2.6g0g2.6g0g
Tomaattimurska 15g4.4kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g81kcal5.4g2.8g5.2g1g
Valittu annoskoko39g41kcal2.7g1.4g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal1.4g0.7g1.3g0.3g
Arvot/100g100g104kcal6.9g3.6g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452