Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Naudanliha keskiarvo 15g23kcal2.9g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g8.9g5.4kcal0.1g1.2g0g0.1g
Hapankaali (Rasilainen)7.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Smetana0.4g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g66kcal6.2g3.2g3g0.8g
Valittu annoskoko39g33kcal3.1g1.6g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.6g0.8g0.8g0.2g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.1g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032