Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali26g5.4kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Lihaliemi laimennettu 1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 10g23kcal1.8g0g1.7g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Voi 1.2g8.6kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g77kcal4.2g3g5.6g1g
Valittu annoskoko39g39kcal2.1g1.5g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.1g0.8g1.4g0.3g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.8g7.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893