Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 3.5g21kcal0.8g0.2g1.9g0.3g
Hasselpähkinä 2.6g17kcal0.4g0.1g1.6g0.5g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Voi 2.9g21kcal0g0g2.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 3.5g1kcal0.1g0.1g0g0g
Puolukka 10g3.8kcal0g0.7g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 7.2g8.7kcal0.2g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g207kcal4.6g3.4g19g2.2g
Valittu annoskoko39g104kcal2.3g1.7g9.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna20g52kcal1.2g0.9g4.8g0.6g
Arvot/100g100g266kcal5.9g4.4g24.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514