Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 25g82kcal6.8g0g6.1g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]5.1g17kcal0.6g0g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia3.6g5.5kcal0.6g0g0.3g0g
Juusto, mozzarella 2.2g5.7kcal0.4g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g227kcal17.4g0.2g17.8g0g
Valittu annoskoko39g114kcal8.7g0.1g8.9g0g
Annoskoko puolitettuna20g57kcal4.4g0.1g4.5g0g
Arvot/100g100g291kcal22.3g0.3g22.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588