Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g9g20kcal0.9g3.7g0.2g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.4g12kcal1.4g0g0.7g0g
Salsa medium (Rainbow)6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g1.2g1.7kcal0g0g0.1g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman7.4g15kcal1.6g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g105kcal8g8.8g3.6g2g
Valittu annoskoko39g53kcal4g4.4g1.8g1g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal2g2.2g0.9g0.5g
Arvot/100g100g135kcal10.3g11.3g4.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225