Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g14g5kcal0.1g0.9g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 11g35kcal2.9g0g2.6g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g5.8g20kcal1g3.4g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g5.8g9kcal0g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g139kcal8g9.4g7.6g0.6g
Valittu annoskoko39g70kcal4g4.7g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal2g2.4g1.9g0.2g
Arvot/100g100g178kcal10.2g12g9.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720