Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 7.4g4.4kcal0.7g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g6.9g41kcal1.4g0.5g3.7g0g
Juusto, keskiarvo 10g34kcal2.5g0g2.7g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.7g2.4kcal0.2g0.1g0.1g0.2g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g0.7g0.4kcal0.1g0g0g0.5g
Vehnälese 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Kauralese 1.3g4.8kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g211kcal13.2g3.8g15.4g2.2g
Valittu annoskoko39g106kcal6.6g1.9g7.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna20g53kcal3.3g1g3.9g0.6g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.9g19.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129