Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 6.6g1kcal0.1g0g0g0.1g
Voi 4.9g36kcal0.1g0g4g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot4.9g14kcal0.7g0g1.3g0g
Ruohosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g238kcal6g0g23.8g0.2g
Valittu annoskoko39g119kcal3g0g11.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g59kcal1.5g0g6g0.1g
Arvot/100g100g305kcal7.7g0g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207