Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Parmesan formaggio da pasta1g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla10g5.4kcal0.1g0.7g0.2g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss5g15kcal1.2g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g81kcal5.2g3.6g4.4g0.6g
Valittu annoskoko39g41kcal2.6g1.8g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal1.3g0.9g1.1g0.2g
Arvot/100g100g103kcal6.6g4.6g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318