Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 21g42kcal4g0g2.9g0g
Amerikansekoitus, Apetit6.4g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.3g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Ruohosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.3g15kcal0.1g0.1g1.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit5.3g6.9kcal0.2g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g137kcal9.2g1g10.8g0.4g
Valittu annoskoko39g69kcal4.6g0.5g5.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g34kcal2.3g0.3g2.7g0.1g
Arvot/100g100g175kcal11.8g1.3g13.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531