Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 3.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 4g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Kevytkerma4.5g5.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g4.9kcal0g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g38kcal0.8g3.2g2g0.8g
Valittu annoskoko39g19kcal0.4g1.6g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.2g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g49kcal1g4.1g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943