Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g18g2.6kcal0g0.6g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Pasta 3-viljan (Torino)1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.2g12kcal1.4g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g51kcal3.2g4.6g2g0.6g
Valittu annoskoko39g26kcal1.6g2.3g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal0.8g1.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.9g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156