Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)5.3g29kcal0.1g0.1g3.2g0g
Sokeri 1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl2g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8g28kcal1g5.7g0.2g0.2g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio7.1g23kcal0.5g0.9g1.9g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g5.3g15kcal0.1g0.2g1.5g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl6.1g8.1kcal0.8g0g0.5g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.7g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g254kcal5.6g24g15g0.4g
Valittu annoskoko39g127kcal2.8g12g7.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g63kcal1.4g6g3.8g0.1g
Arvot/100g100g325kcal7.2g30.8g19.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238259