Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 6.3g26kcal0g6.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.5g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g13kcal0.4g2.5g0g0.1g
Vehnälese 0.4g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Porkkanaraaste 200g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Tomusokeri 1dl=60g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 5.6g16kcal0.6g0.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g224kcal3.2g26.4g11.2g1g
Valittu annoskoko39g112kcal1.6g13.2g5.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g56kcal0.8g6.6g2.8g0.3g
Arvot/100g100g287kcal4.1g33.8g14.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239696