V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.9g4.4kcal0.2g0.3g0.3g0.3g
Aprikoosi, kuivattu 1.5g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Luumu kivetön 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)1.8g3.4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.6g12kcal0.5g2g0.2g0.4g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.9g2.2kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g52kcal2g7.6g1g2.8g
Valittu annoskoko39g26kcal1g3.8g0.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal0.5g1.9g0.3g0.7g
Arvot/100g100g66kcal2.6g9.7g1.3g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720