Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 19g6.7kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g14g15kcal3.1g0g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.4g10kcal0.6g0g0.7g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g88kcal9.4g1g5g1g
Valittu annoskoko39g44kcal4.7g0.5g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal2.4g0.3g1.3g0.3g
Arvot/100g100g113kcal12g1.3g6.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672