Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 21g10kcal0g2.4g0g0g
Mansikka 11g5kcal0.1g0.9g0g0.2g
Sokeri 1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Mannasuurimo 5.3g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g77kcal1.2g16.8g0.2g0.8g
Valittu annoskoko39g39kcal0.6g8.4g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal0.3g4.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g99kcal1.5g21.5g0.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970