Kukkakaaliherkku

Irrottele kukkakaalin nuput ja keitä ne al dente suolatussa keitinvedessä.

Kuumenna ruokakerma ja sulata joukkoon tuore- ja sinihomejuustot, lisää myllystä tuoretta mustapippuria ja halutessasi vielä valkosipulin kynsi.

Kaada kastike kukkakaalin päälle uunivuokaan ja ripottele päälle vielä juustoraaste.

Gratinoi 200 asteessa n 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Pompula11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 20g4.7kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Flora kevyt ruoka 7%6.5g5.5kcal0.1g0.3g0.5g0g
castello blue, sinihomejuusto3.3g14kcal0.5g0g1.4g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli6.5g10kcal0.5g0.3g0.8g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)3.3g8.5kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g86kcal5g2g6.6g0.8g
Valittu annoskoko39g43kcal2.5g1g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal1.3g0.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g110kcal6.4g2.6g8.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244660