Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 8g29kcal0.7g6.3g0g0.1g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen8.1g11kcal1.4g0.2g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.4g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g84kcal4.2g13.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko39g42kcal2.1g6.8g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.1g3.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g108kcal5.4g17.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081