KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g9g35kcal7.3g0.6g0.4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 3.3g10kcal0.3g2g0.1g0.2g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g3g17kcal0.7g0.6g1.5g0.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2g6.3kcal0.6g0.1g0.4g0.6g
Kananmuna kuoreton 6.6g9kcal0.8g0g0.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Hiiva, 50g1.2g0.7kcal0.2g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g187kcal19.8g6.6g9.4g2g
Valittu annoskoko39g94kcal9.9g3.3g4.7g1g
Annoskoko puolitettuna20g47kcal5g1.7g2.4g0.5g
Arvot/100g100g239kcal25.3g8.4g12g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533