Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Oltermanni, perinteinen5.3g19kcal1.3g0g1.5g0g
Aurajuusto3g10kcal0.6g0g0.9g0g
Paprika punainen 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki7.1g5.7kcal0.9g0.1g0.1g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 2.8g5.2kcal0.7g0g0.2g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )2.8g3.9kcal0.4g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g121kcal10.2g1.4g7.8g0.6g
Valittu annoskoko39g61kcal5.1g0.7g3.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal2.6g0.4g2g0.2g
Arvot/100g100g156kcal13.1g1.8g10g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062