Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Parsakaali brokkoli 13g4.5kcal0.6g0.3g0g0.3g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g10g36kcal2.6g6.1g0.2g1.1g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g91kcal6.6g14.6g0.4g3.6g
Valittu annoskoko39g45kcal3.3g7.3g0.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal1.7g3.7g0.1g0.9g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.7g0.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549