Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g21g24kcal4.5g0g0.5g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g1g9kcal0g0g1g0g
Flora kevyt ruoka 7%10g8.7kcal0.1g0.5g0.7g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g6.2g6.8kcal0.2g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g100kcal9.8g2.4g5.4g0g
Valittu annoskoko39g50kcal4.9g1.2g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal2.5g0.6g1.4g0g
Arvot/100g100g128kcal12.5g3.1g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393