Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Hasselpähkinä 2g13kcal0.3g0.1g1.2g0.4g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g1.5g4.9kcal0.8g0.4g0g0.2g
Punainen linssi risenta 500g=6dl2.1g6.5kcal0.5g1.1g0g0.2g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g10g16kcal0.2g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g90kcal3.8g4.6g6g2g
Valittu annoskoko39g45kcal1.9g2.3g3g1g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal1g1.2g1.5g0.5g
Arvot/100g100g115kcal4.9g5.9g7.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251994