Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 19g4.6kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Parsakaali, keitetty, suolaa 12g4.2kcal0.6g0.2g0g0.3g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g6g7.2kcal0.2g0.2g0.6g0g
Voi 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio1.2g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g45kcal2.8g2.2g2.4g1.4g
Valittu annoskoko39g22kcal1.4g1.1g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.7g0.6g0.6g0.4g
Arvot/100g100g57kcal3.6g2.8g3.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053