Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5.9g20kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutale 2g7.4kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 2.5g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light3.7g9kcal1g0.1g0.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.2g3.5kcal0.5g0.3g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g139kcal5.4g13.2g6.6g2.4g
Valittu annoskoko39g70kcal2.7g6.6g3.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal1.4g3.3g1.7g0.6g
Arvot/100g100g179kcal6.9g16.9g8.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722