Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu6.9g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 5.1g37kcal0.1g0g4.1g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g5.1g3.1kcal0.7g0.2g3g0g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Porkkanaraaste 200g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton10g16kcal0.8g0.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g143kcal5g4g18g0.6g
Valittu annoskoko39g72kcal2.5g2g9g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal1.3g1g4.5g0.2g
Arvot/100g100g182kcal6.4g5.1g22.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749