Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl2g6.9kcal0g0.1g0.7g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)20g12kcal0.7g0.9g0.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g4g2.5kcal0.1g0g1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g3g12kcal0g3g0g0g
Mansikkahillo 10g22kcal0.1g5.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g114kcal1.8g19.4g4.8g0.2g
Valittu annoskoko39g57kcal0.9g9.7g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal0.5g4.9g1.2g0.1g
Arvot/100g100g146kcal2.3g24.8g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958