Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.9g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnälese 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki9g5.1kcal0.8g0.5g0g0g
Emmental juustoraaste valio5.5g22kcal1.6g0g1.7g0g
Purjosipuli 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 3.8g6.3kcal1g0g0.2g0g
Broilerifilee, uunissa 2.4g3.4kcal0.7g0g0g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)7.3g5.1kcal0.3g0.9g0.1g0g
Banaani, kuorittu 2.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g108kcal10.2g5.4g4.8g0.6g
Valittu annoskoko39g54kcal5.1g2.7g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal2.6g1.4g1.2g0.2g
Arvot/100g100g139kcal13.1g6.9g6.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687