Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g23g5.5kcal0.3g0.8g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku 4.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g54kcal0.6g3g4g1.2g
Valittu annoskoko39g27kcal0.3g1.5g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal0.2g0.8g1g0.3g
Arvot/100g100g69kcal0.8g3.8g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260730