Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.2kcal0.2g1.7g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste5.4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Hk, sininen lenkki 580g7.8g18kcal0.8g0.5g1.4g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla1.3g5.2kcal0g0g0.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.7g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g75kcal2.2g5.4g4.8g0.4g
Valittu annoskoko39g38kcal1.1g2.7g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal0.6g1.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g96kcal2.8g6.9g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050