Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Kananmuna, paistettu 15g31kcal1.9g0g2.6g0g
Pekoni rasvainen 5.5g21kcal0.7g0g2.1g0g
Ranskankerma Valio6.6g19kcal0.2g0.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g167kcal5.8g1.4g15.6g0.4g
Valittu annoskoko39g84kcal2.9g0.7g7.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g42kcal1.5g0.4g3.9g0.1g
Arvot/100g100g215kcal7.4g1.8g20g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240