Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.8g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g6.7g7.4kcal1.1g0.1g0.3g0g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g8.1g17kcal1.5g0.2g1.3g0g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g14g11kcal0.1g0.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g120kcal9.2g1.8g8.6g0g
Valittu annoskoko39g60kcal4.6g0.9g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal2.3g0.5g2.2g0g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.3g11g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206