Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g16g60kcal0.7g5g4.1g0.6g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g6.5g7.2kcal1.5g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g8.1g11kcal0.6g1g0.6g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)6.1g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g161kcal5.6g12.6g9.6g1.2g
Valittu annoskoko39g81kcal2.8g6.3g4.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g40kcal1.4g3.2g2.4g0.3g
Arvot/100g100g206kcal7.2g16.2g12.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822