Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g12g27kcal1.3g1.1g1.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g15g5.3kcal0.2g1g0g0.2g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 2.1g1kcal0g0.2g0g0g
Suolapähkinä 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g77kcal3g5g4.8g0.4g
Valittu annoskoko39g38kcal1.5g2.5g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal0.8g1.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g98kcal3.8g6.4g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125