Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g21g16kcal0.4g3.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.3g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g10g22kcal1.2g0.2g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g82kcal3.2g8.6g3.6g0.6g
Valittu annoskoko39g41kcal1.6g4.3g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal0.8g2.2g0.9g0.2g
Arvot/100g100g105kcal4.1g11g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219