Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g11g6.7kcal1.1g0.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g45kcal0.3g0.4g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Mantelilastu (A la meira)4.5g27kcal1.1g0.3g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g184kcal7.4g2.4g16.2g0g
Valittu annoskoko39g92kcal3.7g1.2g8.1g0g
Annoskoko puolitettuna20g46kcal1.9g0.6g4.1g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g20.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231