Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g10g5.7kcal0.2g0.7g0.3g0g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g5g8.4kcal0.1g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g67kcal4.4g3.2g4g0.4g
Valittu annoskoko39g33kcal2.2g1.6g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.1g0.8g1g0.1g
Arvot/100g100g85kcal5.6g4.1g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348